Wijn Proeverijen en Wijn Workshops op lokatie!
Culinaire Inspiratie
Cursus Wijn & Spijs
Kaascursus
Kaascursus docenten
Pasta cursus
Pizzacursus
Robert Verweij
Sushi cursus
Theecursus
Wijncursus Beverwijk
Wijncursus IJsselstein
Wijncursus Schoonhoven
Wijncursus SDEN 2
Wijncursus SDEN 3

Wijncursus SDEN 2 en SDEN 3

Als chefkok of foodie wil je gerechten bedenken wanneer jij dat wilt. Niet kopiëren, maar creëren. Supergerechten moeten geen toevalstreffers zijn, maar het resultaat van hard werken, denken en testen. TV-kok en vinoloog Robèrt Verweij heeft hiervoor een systeem ontwikkeld in samenwerking met succesvolle koks, patissiers en psychologen. 

Heb je af en toe een "cook's block" of wil je méér bedenken dan zalm met roomsaus? Kom dan naar de cursus "culinaire inspiratie".
 
Doelgroep
Koks, chefkoks, productontwikkelaars, patissiers, bakkers, foodies, fooddesigners en fanatieke thuiskoks.

Docent
Cursusleider is Robèrt Verweij.

Programma
-Wat is inspiratie en hoe werkt inspiratie?
-Optimaal gebruikmaken van inspiratie.
-Succesvolle recepten ontwerpen.
-Je eigen stijl en signatuur ontwikkelen.

Inhoud  
In de cursus leer je om je inspiratie te kanaliseren. Dit bestaat bijvoorbeeld uit het opslaan en rubriceren van ideeen. Maar ook uit het oproepen van inspiratie door oefeningen. Na de cursus culinaire inspiratie kun je zelf snel kloppende recepten maken die jouw signatuur dragen. Je jeugd, leefomgeving, de natuur, alles kun gebruiken als inspiratie. 
 
Duur
De cursus beslaat 1 avond van 19:00 tot 22:00 De cursus zal 2 keer per jaar gaan plaatsvinden: in het voorjaar en in het najaar. Wanneer een cursus volgeboekt is, zullen nieuwe data worden gepland. Het minimum aantal deelnemers is 10, het maximum is 18.

Lokatie
De cursus over culinaire inspiratie zal plaats vinden in Culinair Centrum Beverwijk.
De cursusavond is ook te organiseren op uw eigen locatie.

Kosten
€ 99  (vrijgesteld van omzetbelasting)

Data en inschrijvingen
Via onze hoofdpagina van TeesT.

 
Ko
Sommelier.nl is een concept van TV kok Robert Verweij, net als Teest, net als Wijnbar en Lekker Leren Koken