Wijn Proeverijen en Wijn Workshops op lokatie!
Culinaire Inspiratie
Cursus Wijn & Spijs
Kaascursus
Kaascursus docenten
Pasta cursus
Pizzacursus
Robert Verweij
Sushi cursus
Theecursus
Wijncursus Beverwijk
Wijncursus IJsselstein
Wijncursus Schoonhoven
Wijncursus SDEN 2
Wijncursus SDEN 3

Wijncursus SDEN 2 en SDEN 3

Sushi cursus

Altijd al beter sushi willen leren maken? Wellicht al de nodige sushi workshops gevolgd? Dan is het nu tijd voor een stapje omhoog op de sushi ladder. Robert Verweij van TeesT verzorgt samen met sushi-expert Arjan Siemerink de sushi-cursus voor foodies, hobbykoks en professionele koks. Deze Creative Chef van Yama Foods is gespecialiseerd in de Japanse keuken.

Deze sushi-cursus gaat verder dan alleen wat sushi rollen en eten. Je leert hier de achtergronden van sushi en waarom iedere soort sushi is zoals 'ie is. Ook leer je sushi-etiquette, wat helemaal niet verkeerd is voor Nederlanders. Sushi snijden, sushi rijst koken en sushi-hardware komen aan bod. Daarnaast behandelen we uitvoerig de belangrijkste sushi-ingrediƫnten: vis, nori, wasabi en natuurlijk sushi-rijst.

De lokatie is Yama Foods te Utrecht, de sushicursus is van 10:00 tot 16:30.

Klik voor data, prijzen en meer informatie op de sushi-cursus.

 
Ko
Sommelier.nl is een concept van TV kok Robert Verweij, net als Teest, net als Wijnbar en Lekker Leren Koken