Wijn Proeverijen en Wijn Workshops op lokatie!
Culinaire Inspiratie
Cursus Wijn & Spijs
Kaascursus
Kaascursus docenten
Pasta cursus
Pizzacursus
Robert Verweij
Sushi cursus
Theecursus
Wijncursus Beverwijk
Wijncursus IJsselstein
Wijncursus Schoonhoven
Wijncursus SDEN 2
Wijncursus SDEN 3

Wijncursus SDEN 2 en SDEN 3

Sommelier.nl / TeesT verzorgt 2 wijncursussen:
"Wijnoorkonde" op SDEN 2 niveau: 4 avonden voor de startende wijnliefhebber.
"Wijnbrevet" op SDEN 3 niveau: 8 avonden voor de gevorderde wijnliefhebber en professional.

De wijncursussen wordt gegeven in IJsselstein, Beverwijk en Schoonhoven. De wijncursussen worden verzorgd door TV-kok en vinoloog Robert Verweij. Hij behandelt wijn zoals het bedoeld is: als een mooi landbouwproduct waar je van kunt genieten. Liever geen stoffige verhalen met moeilijke taal. Hij wil op een toegankelijke manier praktische kennis bieden waar je wat mee kunt. Welke wijn past bij welk gerecht? Op welke temperatuur? En hoe kun je wijn het best bewaren?
 
De wijncursus "Wijnbrevet" beslaat 9 avonden van 19:00 tot 22:30. Deze wijncursus is van het niveau SDEN 3. Elke avond proeven we 8 wijnen, wat dus neerkomt meer dan 64 wijnen totaal. Dit is veel, maar dit heeft u nodig om goed te leren proeven en een referentiekader op te bouwen. Het tempo van de cursus ligt hoog. Die snelheid is prettig, maar houdt ook in dat u iedere week thuis de stof dient voor te bereiden. De les is bedoeld voor wijn proeven, verdieping, gezelligheid en vragen stellen.


 

Een officieel diploma is het doel van de cursus. U kunt na de wijncursus een officieel examen doen op zowel SDEN 3 niveau. Wanneer u slaagt ontvangt u het Wijnbrevet.

Wijncursus data en prijzen per lokatie
Beverwijk
IJsselstein

 
 

 
Ko FK
Sommelier.nl is een concept van TV kok Robert Verweij, net als Teest, net als Wijnbar en Lekker Leren Koken